fbpx
Bemutatkozás

Vörös Eszter

Rólam

Vörös Eszter vagyok, ingatlanvivő. Évtizedek óta Budapesten, Pest Rózsadombján, Zuglóban élek, mondhatni úgy ismerem, mint a tenyeremet.
Az életem minden területét maximális körültekintéssel, igényességgel és lelkesedéssel élem. Legnagyobb szenvedélyem az ingatlan.

Nincsenek titkok: olcsón kell venni és drágán eladni.

Megbízóim érdekeit is ebben a szellemben képviselem.

Volt válogatott jégkorongozóként megtanultam csapatban játszani, egy, közös célért, ami mostanra úgy alakult át bennem, hogy megkeresem ügyfeleim számára a legmegfelelőbb ingatlant, illetve vevőt. Ez is egyfajta csapatmunka számomra, az igazi siker, mint egy döntetlen mérkőzésen belőni a döntő gólt.

Alapos, minden kis apró részletre kitérő beszélgetést folytatok a képzelt álomingatlanáról, ezáltal is elkerülve a felesleges köröket. Hiszem, hogy a részletekben lakozik a lényeg. Felgyorsult életünkben fontos a jól szervezettség, és az időfaktor. A hatékonyság az alapelvem, természetesen az ésszerűség és a tisztesség mellett.

Szeretek beszélgetni, új embereket, szituációkat, megismerni, segítséget nyújtani az éppen aktuális élethelyzetekben. Nálam, és az Ingatlanpáholy irodában minden kérdésére megfelelő, szakmailag is alátámasztott választ kaphat, így rövid időn belül elvezetjük álmai ingatlanához, illetve megtaláljuk vevőjét.
Specifikus pénzügyi-, jogi tanácsadó is rendelkezésre áll természetesen egy helyen, valamint belsőépítészekkel, lakberendezőkkel, kivitelezőkkel, energetikai tanúsítvány készítőkkel, építészekkel, biztosítótársaságokkal, költöztetőkkel is kapcsolatban állok, zökkenőmentessé téve a beköltözést, esetleges felújítást, építkezést. Egy tervezett, magas szakmai tapasztalattal és tudással támogatott, teljes folyamatot végig vezető folyamatmenedzsment. /marketingkampány, profi ügyfélkezelés, jogi biztosítás, tárgyalásvezetés.

Több évtizedes televíziós munkáim miatt is képekben gondolkodom, ezért ingatlanra specializálódott fotó-, és videóanyag összeállítással hirdetjük ingatlanát, ezzel is elérve azt, hogy egyből észrevegyék a többi hirdetés között. Régóta hirdetett ingatlanát sajátos látásmódommal “felpezsdíteném”, így segítve a zökkenőmentes eladást. Minden ingatlanban észreveszem, és kidomborítom az előnyöket.

Az vezérel, hogy szerződéskötéskor mindenki mosolyogva távozzon, és maximálisan elégedett legyen. Vonzanak a kihívások, mikor akár rövid időn belül “kell” megtalálni és lebonyolítani egy adásvételt, felújítást úgy, hogy közben az élet más területén zajlik tovább minden. Nyugodtan “hátradőlhet”, elintézem Ön helyett minden, az ingatlanával kapcsolatos teendőt, szervezni valót. Így tudnék maximális segítségére lenni.

Hiszek a szájhagyomány rendszerében, abban, hogy Ügyfeleim, Megbízóim kézről-kézre adják a telefonszámomat, ha ingatlan témáról esik szó.

Nem értek, érthetek mindenhez, de tudom kit kell felhívni. 🙂

Hívjon maximális bizalommal! Számomra nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Egy dolog állandó: a változás. Változzunk együtt! Változni jó, változni kell. Hiszem, hogy egy jobb irányba változunk. KÖZÖSEN. Mindezt tudatosan, és megfelelő körültekintéssel.

További információkért kérem hívjon bizalommal!

Mosolygós napot!
Vörös Eszter