fbpx

Kapcsolt szolgáltatások

Az Ingatlanpáholynál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinknek teljes körű megoldást nyújtsunk mindenben, ami ingatlannal kapcsolatos. Folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét, hogy minden felmerülő feladatra megfelelő és kipróbált szakembert biztosíthassunk.

HITEL ÉS FINANSZÍROZÁS

Hitelfelvételkor nagyon fontos, hogy biztosan a legjobb konstrukciót vegyük igénybe. Minden bank más feltételekkel kínálja szolgáltasait, nehéz eligazodni közöttük. Egy független hitelügyintéző az Ön által biztosított információk alapján meg tudja állapítani, melyek bank fogja az Ön igényeinek leginkább megfelelő és leginkább kedvező ajánlatot biztosítani.

FOTÓZÁS, VIDEÓZÁS

Fontos, hogy az ingatlanról tökéletes, érzékletes felvételek készüljenek, melyek hűen mutatják annak adottságait. Ez speciális tudást és eszközöket igényel, professzionális szakemberek bevonásával.  Fotózást, videózás, drónfelvételek és 3D bejárás készítését is vállaljuk. Megbízásunk esetén az anyagokat saját költségen készítjük, illetve készítettjük el. Ha még nem döntött közvetítői szolgáltatásunk mellett, de szeretné profi anyaggal piacra léptetni ingatlanját, megkeresése esetén az igényeihez megfelelő céget fogjuk ajánlani.

ÜGYVÉD ÉS KÖZJEGYZŐ KÖZVETÍTÉSE

Ingatlannal kapcsolatos ügyeinek lebonyolítására biztosítani tudunk Önnek az adott témakörben jártas, megbízható ügyvédet. Ügyfeleink a legkülönfélébb kialakult helyzetekkel keresnek meg bennünket, így már nagy tapasztalatunk van nem csak adásvételekben, hanem cserékben, öröklési, ajándékozási, hagyatéki, de végrehajtási, peres és számos egyéb ingatlanhoz kapcsolható jogi jellegű ügyekben is

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, STATIKAI VÉLEMÉNYEZÉS

Egyszerű energetikai tanúsítványtól kezdve – amit partnerünkkel kedvezően, könnyedén és gyorsan tudunk biztosítani -, egészen statikai és műszaki véleményezésig, illetve pályázatírásig állunk rendelkezésre. Mind a vásárlás, mind az eladás előtt fontos lehet a szakvéleményezés, hogy egyértelművé váljon, mik a szükséges és lehetséges átalakítások és azok költségei.

KÖLTÖZTETÉS

Sokszor nehéz megbízható és hatékony brigádot találni elérhető áron, főleg, ha csak részben van szükség segítségükre. Vannak folyamatok, melyeket érdemes átadnunk egy költözés során. Kellemetlen óráktól menthetjük meg magunkat, időt és összességében pénzt is megtakarítva. Az elvégzendő munka mértékétől függően tudunk ajánlani együttműködő partnereink közül, akik már több ízben bizonyítottak, ügyfeleink örömére. 

INGATLAN FELKÉSZÍTÉS, MINIMAL HOME STAGING

Nagyon fontos, hogy miként kerül piacra az eladni kívánt ingatlan. Sokat jelent egy-két jól irányzott minimális javítás, takarítás, berendezési ötlet. Az áron felül az értékesítési idő is jelentősen csökkenthető ezen lehetőségek kiaknázásával. Kisebb felújításokra, szépítésekre azonnali megoldást tudunk nyújtani, hogy ez ne szabhasson gátat a mielőbbi, kiemelkedő feltételekkel történő értékesítésnek.

Home staging pro

Angliában szerzett, kiváló minősítéssel rendelkező, gyakorlott együttműködő partnerünk a biztosíték, hogy azon ügyfeleinknél, akik nyitottak a szolgáltatásra, rendkívül kiemelkedő eredményt, gyorsabb eladást érjünk el, mint amit az előzetes próbálkozások, illetve az eredeti állapot engedett volna.

A minimális ingatlanelőkészítéshez képest a pro verzióban mélyebben, szakértői tervezéssel és irányítással történik az ingatlan szükséges átalakítása, felkészítése, berendezése.

Enteriőr látványtervezés

Ha nem opció a home staging, illetve szeretné maximálisan megmutatni az ingatlanban rejlő potenciált, javasoljuk a 3D látványtervek készítését, illetve a virtuális lakásfelújítást.

Az enteriőr látványtervezés szolgáltatásunk igény szerint magában foglalja a tervezőprogrammal készített látványterveket, a 3D alaprajzot, az ingatlan új átalakítási struktúráját, a 360 fokos bejárást. 

Belsőépítészet, lakberendezés, lakásfelújítás

Megálmodott ingatlanjának megtervezése, kivitelezése, használt ingatlan átalakítása felújítása, ezen folyamatok megteremtése és levezetése igen idő és energiaigényes feladat.  Mivel a témakör nagyon szerteágazó, így megkeresése után tudunk szélesebb körű tájékoztatást adni a lehetőségekről.

Adózási és illetékfizetési tanácsadás

Egyszeri kérdés, vagy folyamatos üzemeltetés? Szeretne tisztában lenni az ingatlanügylete kapcsán felmerülő adó- és illeték kötelezettségeivel, a kiaknázható kedvezményekkel? Ingatlanbérbeadás, rövid távú kiadás, forgalmazás, egyéb adóköteles tevékenység könyveléséhez van szüksége szakemberre? Megkeresése alapján megállapítjuk és tájékoztatjuk a pontos ügymenetről, és összekapcsoljuk a megfelelő szakemberrel.

Biztosítás

A legfontosabb, hogy kár esetén valóban fedezze a biztosítás az esetleges veszteséget és gyorsan megoldódjon a probléma. Ezeket a szempontokat partnerünk, a Generali Biztosító Zrt. egyértelműen biztosítja. Közvetlen ügyintézést és a legnagyobb kedvezményeket tudjuk elérhetővé tenni rajtuk keresztül. Az ingatlanbiztosításon kívül minden egyéb /felelősség, casco, utas, élet, stb…/ biztosítást is első kézből rendez Önnek illetékes kollégánk, az Ön igényei szerint.