fbpx

Home Staging

A home staging, az ingatlan eladására való felkészítése. Fontos, hogy a dekorációk legyenek egyszerűek és ízlésesek, a vásárló otthon érezhesse magát. Érezze a „WOW” érzést, mikor belép a lakásba.

A home staging célja az, hogy a lehető legtöbb potenciális vásárló igényeit elégítse ki, ezáltal elérve azt, hogy rövid időn belül, a lehető legmagasabb áron kerüljön eladásra az ingatlan.

Gyorsabb eladás

Magasabb vételár

A potenciális vásárlók nem az elvégzendő munkákat, rájuk váró feladatokat szeretnék látni, hanem azt az életérzést, azokat az álmokat, melyeket egy új otthon vásárlásával keresnek.

Kényelmi szempontból inkább szeretünk egy bőrönddel érkezni, mintsem, hogy várjuk a bútorszállítókat. Ebben leszek segítségükre. Van lehetőség az ingatlan bútorokkal együtt való megvásárlására is igény esetén.

A vásárlók nagy része nehezen képzeli el berendezéssel az ingatlant, a home staging, különösen egy üres ingatlan esetén, hozzájárul a terek jobb átláthatóságához.

Egy ízlésesen berendezett lakás beindítja a vevő fantáziáját, – akár elképzelheti magát a kanapén ülve Forma 1-et nézve – és egy potenciális vásárló, aki belép egy stílusosan berendezett otthonba, szinte biztos, hogy hamarosan ajánlatot is tesz!

Home stager

A home stagerek gyorsan, hatékonyan dolgoznak, hogy előkészítsék az ingatlant az eladásra. Felgyorsult világunkban nagyon fontos tényező az időfaktor.
Olyan versenyképes ingatlankörnyezetet kell teremteni, amely képviseli a jelenlegi tendenciákat és vonzza a célközönséget. A home stager végső célja a lakás gyors és nyereséges eladása. Ebben vagyok én a legjobb!

IDŐ=PÉNZ

Megváltozott világunkban az online marketing nagyban befolyásolja a vásárlót. Szinte minden potenciális vevő először online pillantja meg az érdeklődését felkeltő ingatlant, ezért a megfelelő, profi fotók elengedhetetlenek az első benyomásnál.

Izgalmas és megdöbbentő statisztikát lehetne kapni abból, hogy mennyi potenciális vásárló lép ki egy hirdetésből, mert a fotók alapján személyes megtekintésre nincs igénye. Vagy már bele sem kattint egy hirdetésbe…

EGY ÁLLANDÓ VAN, a VÁLTOZÁS

Mivel a világ folyton a változik, a gazdaság, az árak is egyik napról a másikra tudnak valami újat mutatni, ezért is fontos, hogy az eladó minél magasabb áron és minél rövidebb idő alatt tudja értékesíteni ingatlanát.

Miért fontos a HS? Hogyan dolgozom:

Egyediségem, és hozzáadott értékem abban rejlik, hogy összekombináltam a professzionális ingatlanközvetítést a home staginggel. Pontosan tudom, hogy mit keresnek a vásárlók egy ingatlanban.

Sokan, életük folyamán 1-2 alkalommal vásárolnak ingatlant, én naponta foglalkozom ezzel. Nem ritka, hogy hetente 2-3 adásvételi szerződésen vagyok jelen, ezzel is megkönnyítem ügyfeleim életét.

TÖBB, mint értékesítés

Mind a hirdetés, mind az ingatlan bemutatása során megkönnyíti az értékesítést, ha hatni tudunk az érzékszervekre.
Sokszor döntő jelentőségűek az olyan részletek, mint a ház illata vagy a háttérben felcsendülő kellemes zene.

LÁTÁS

HALLÁS

SZAGLÁS

ÍZLELÉS

TAPINTÁS

Árak

BÚTOROZOTT LAKÁS ESETÉN

2 hónapig a lakásban maradnak a kiegészítők
120.000 Ft + áfa 2 hónap után havi 20.000 Ft
  • kiegészítők, terítők
  • párnák, drapériák, textilek
  • kaspók, virágok

HIÁNYOS BÚTORZAT ESETÉN

2 hónapig a lakásban maradnak a kiegészítők
170.000-200.000 Ft + áfa kisebb bútorok esetén
  • bútorok odaszállítása
  • lakberendezés

ÜRES LAKÁS
ESETÉN

2 hónapig a lakásban maradnak a kiegészítők
300.000-600.000 Ft + áfa 2 hónap után havi 30.000 Ft
  • nappali, étkező
  • hálószoba, gyerekszoba
  • dolgozószoba
  • kiegészítők, dekorok, képek, textilek, virágok stb.

Kérjen egyedi, igényeihez szabott árajánlatot!

Referenciák

Previous slide
Next slide

További HS szolgáltatásaim

INGATLANLICIT, NYITOTT HÁZ SZERVEZÉSE

Szeretné megtudni, hogy ingatlanja az adott piaci körülményekhez igazodva milyen lehető legmagasabb áron kerülhetne értékesítésre? Szakmai tapasztalatom és rutinom alapján megfelelően felépített stratégiával elérem a maximális árat. 10/9 értékesítésem irányár feletti…

BÚTORBÉRLÉS

Budapesti raktárkészletemből lehetőség van a bútorok, dekorációk, drapériák kihelyezésére is előzetes egyeztetést követően, kérj ajánlatot itt…

PROFESSZIONÁLIS INGATLANFEJLESZTÉS

Felújítás A-Z-ig kérje együttműködő szakember kollégáim segítségét. Mostanában a legnagyobb kihívást – a megfelelő ingatlan kiválasztása után – a profi szakember/ek megtalálása a legkomolyabb feladat. Fix csapatom segít ebben, kikkel már évtizedek óta együtt dolgozunk. Referenciákért, és ajánlatkérésért hívjon bizalommal.